Guia d’Actualitzacions a WordPress

Perds el seny amb les actualitzacions a WordPress? En aquest article tens tots els tipus d’actualitzacions, les opcions disponibles per activar i desactivar actualitzacions automàtiques, quan et convé cada una i com fer-ho de forma segura.

Les 5 millors extensions de formularis WordPress

Si estàs cercant com crear formularis a WordPress pel teu lloc web, en aquesta entrada trobaràs la solució. Tens una relació de les 5 millors extensions de formularis disponibles gratis i de pagament.

Web de reserves amb WordPress: tria la teva extensió

Crear un web de reserves amb WordPress és més senzill del que et puguis pensar. I és possible que et convingui un lloc que pugui oferir reserves i ni tan sols t’ho hagis plantejat. Descobreix si ets algun d’aquests casos i les extensions més pràctiques per portar-ho a terme.

Com canviar de Blogger a WordPress

Si ets dels que tens un blog amb el blogspot.com i creus que ha arribat el moment de tenir el teu propi lloc de veritat, descobreix com passar els teus continguts de Blogger a WordPress sense perdre posicionament ni visites.

Gutenberg: preparant l’arribada del nou editor de WordPress

WordPress 5.0 incorporarà un nou editor anomenat Gutenberg que substituirà l’actual editor TinyMCE. Un canvi benvingut per uns i criticat per altres. Coneix les implicacions que tindrà i prepara’t pel seu impacte al teu lloc en tema i extensions.

Inicia la sessió al teu compte

No tens compte? Subscriu-te gratis

Inicia la sessió al teu compte

No tens compte? Subscriu-te gratis