El Triangle de les Bermudes de WordPress

Si tens un WordPress que es mou dins del Triangle de les Bermudes, el teu projecte digital està en risc de desaparèixer. Descobreix quines són les coordenades que hauries d’evitar i com en pots sortir.

Els menús de GeneratePress

Amb la gestió dels menús de GeneratePress facilites la navegació dels usuaris i visitants del teu lloc web. Tens opcions per a diverses ubicacions de menús perquè puguis triar les que més t’agradin i les implantis al WordPress.

Com inserir un codi de seguiment al WordPress

Per inserir un codi de seguiment al WordPress no necessites cap extensió. Si has d’afegir al teu web el codi de Google Analytics o el Píxel de Facebook ho pots fer manualment amb qualsevol tema. Descobreix com fer-ho fàcilment amb GeneratePress.

Logos a GeneratePress: totes les opcions

Descobreix totes les opcions per afegir els teus logos a GeneratePress. Ubicacions possibles pel teu logo principal i possibilitats de variacions per diferents motius.

Com instal·lar GeneratePress Premium

Si vols instal·lar GeneratePress Premium al teu WordPress en aquesta guia tens explicades totes les passes que has de fer per a la seva adquisició, instal·lació i configuració.

Com canviar de Blogger a WordPress

Si ets dels que tens un blog amb el blogspot.com i creus que ha arribat el moment de tenir el teu propi lloc de veritat, descobreix com passar els teus continguts de Blogger a WordPress sense perdre posicionament ni visites.

Gutenberg: preparant l’arribada del nou editor de WordPress

WordPress 5.0 incorporarà un nou editor anomenat Gutenberg que substituirà l’actual editor TinyMCE. Un canvi benvingut per uns i criticat per altres. Coneix les implicacions que tindrà i prepara’t pel seu impacte al teu lloc en tema i extensions.

Inicia la sessió al teu compte

No tens compte? Subscriu-te gratis

Inicia la sessió al teu compte

No tens compte? Subscriu-te gratis