WP Inicial 02 – Opcions d’instal·lació del WordPress

En aquesta segona unitat del curs veurem la instal·lació del WordPress en el servei d’allotjament web. Tal com tens al curs gratis per e-mail, podràs veure pas a pas la instal·lació manual del nostre Sistema de Gestió de Continguts, que és l’opció recomanada per aprendre a utilitzar aquesta eina des del primer moment com un professional. Però també farem una instal·lació automàtica des del servei d’allotjament. Evidentment aquesta darrera és molt més fàcil i ràpida, perquè puguis veure i comparar les dues opcions.

Així que sense més preàmbuls, anem per feina! 

Aquest contingut està restringit per a alumnes del servei d’Acompanyament WP o clients del servei de Suport Tècnic. Si ja tens accés aprovat, si us plau inicia sessió.

Ara ja has vist les dues maneres d’instal·lar el WordPress en un servei de hosting. I també coneixes quina és la meva opinió personal al respecte. Tot és qüestió de preferències, o sigui que tu tries quina t’estimes més.


Deures:

Evidentment per continuar el curs i treure’n tot el profit hauries de tenir una instal·lació de WordPress feta. Ja sigui amb alguna de les opcions que has vist en aquesta unitat o amb qualsevol de les formes gratuïtes que tens a la guia de regal, tens múltiples possibilitats per seguir endavant i no perdre’t tot el que vindrà a partir de la propera unitat d’aquest Curs WordPress de Nivell Inicial.

La manera més eficaç de recordar el que aprenguis en els vídeos és que tu mateix facis les teves proves en una instal·lació del WordPress.

O sigui que aquests són els teus deures d’aquesta lliçó: instal·la el WordPress! 

Si tens cap dubte o comentari a fer sobre el tutorial, ja saps el que has de fer. Contacta’m a través de la missatgeria interna de la pàgina per a membres premium.