Els Tutorials de JoanLlompart.com

Encara no estàs registrat?

WP Mitjà 01 – Revisió general de carpetes i arxius

Començam el Curs WordPress Nivell Mitjà amb aquesta unitat dedicada a fer una revisió general de carpetes i arxius que fan funcionar el WordPress. Ens aturarem especialment en els que ens resultaran de més utilitat en aquest curs. Com sabeu, el dedicarem fonamentalment a fer millores a la nostra instal·lació mitjançant extensions que ens facilitaran la feina tant a l’hora de crear continguts com de gestionar el WordPress. Però també començarem a veure com fer alguns d’aquests canvis editant els arxius del WordPress, sense utilitzar extensions, de forma fàcil i segura.

En la lliçó d’avui aprofitarem també per tant la revisió dels directoris i fitxers per veure com fer la nostra primera modificació en el funcionament del WordPress tocant directament els seus arxius.

Aquest contingut està restringit per a subscriptors. Si ja ets subscriptor i tens accés aprovat, si us plau inicia sessió. Sinó, pots fer-te subscriptor gratis aquí i obtenir el teu accés.

I ja heu vist que fàcil que ha estat. No em digueu que no fa il·lusió començar a entrar més a fons en les entranyes i el funcionament del WordPress. Doncs en les properes unitats veurem moltes més coses! Aquí hem vingut per esprémer bé i treure el suc al nostre sistema de gestió de continguts.


Deures:

En aquesta unitat hem vist alguns aspectes teòrics i pràctics en relació a les carpetes i arxius del WordPress. Per estar segur que has après el que has vist, respon les següents preguntes i fes els següents exercicis:

  • Quines són les carpetes del WordPress que no hem de tocar?
  • En quin directori s’inclou el contingut de la nostra instal·lació?
  • Quin és l’arxiu responsable de la reescriptura de les URLs del nostre lloc i on s’ubica?
  • Fes una actualització manual de la teva instal·lació.

Per qualsevol consulta o comentari sobre la unitat, podeu utilitzar la missatgeria interna a disposició dels membres premium.