WP Mitjà 02 – La forma correcta de fer modificacions

En aquesta unitat 2 del Curs WordPress Nivell Mitjà aprendrem a fer bé una de les coses que més maldecaps crea als usuaris de WordPress: les modificacions. Són molts els que no gosen intentar a provar un canvi per por d’esgarriar la seva instal·lació. O perquè han tingut males experiències i han perdut el seu treball. Però si ets d’aquests, t’assegur que després de la classe d’avui ja no veuràs de la mateixa manera el nostre sistema de gestió de continguts preferit. Una volta saps la forma correcta de fer modificacions al WordPress s’obre tot un món de possibilitats noves.

En aquesta lliçó tenim un tres per un. Durant tres vídeos veurem diferents aspectes que poden ser modificats del teu WordPress, què passa en cada cas quan no es fa bé, i de quina manera ho hem de fer perquè tot vagi com un rellotge suís.

Per fer-ho ens haurem de posar a treballar i a tocar el codi dels nostres temes. Però que ningú s’espanti! Ja sabeu que en aquest curs tampoc hem d’aprendre llenguatges de programació. Només emprarem codis d’exemple que podreu copiar directament d’aquí i provar-los als vostres llocs.

O sigui que començam, que tenim feina per endavant!

Aquest contingut està restringit per a alumnes del servei d’Acompanyament WP o clients del servei de Suport Tècnic. Si ja tens accés aprovat, si us plau inicia sessió.

Ja hem vist un primer tipus de canvi de les opcions per defecte que podem fer al nostre lloc web o blog. Hem après el que passa si es fa de forma incorrecta i una de les dues maneres correctes d’aplicar aquestes modificacions.

A continuació aprendrem una segona forma de fer aquests mateixos canvis. Amb aquest sistema podem anar molt més enllà i fer altres tipus de modificacions més estructurals al nostre lloc.

Som-hi!

Aquest contingut està restringit només a membres amb subscripció premium. Si ets membre premium, si us plau inicia sessió. Sinó, pots fer-te membre aquí.

I per acabar aquesta classe encara tenim una tercera part per arrodonir la nostra trilogia sobre la forma correcta de fer modificacions al WordPress.

Veurem de què es tracta per no equivocar-nos.

Aquest contingut està restringit només a membres amb subscripció premium. Si ets membre premium, si us plau inicia sessió. Sinó, pots fer-te membre aquí.

I ara sí que hem arribat al final d’aquesta unitat. Poques vegades traurem tant de profit a uns vídeos com els de la classe d’avui. Ja heu vist que fer les coses bé a la primera et pot evitar alguns problemes que poden arribar a ser greus. Aquests sistemes per fer canvis els emprarem quan el nostre tema no ofereixi la possibilitat de personalitzar el que volem.

A partir de la propera lliçó d’aquest curs podrem aplicar de forma estable molts exemples de millores i modificacions que podem fer al nostre WordPress.


Deures:

Assegura’t d’haver après el que has vist en aquesta classe. Recorda que la pràctica et permet recordar molt millor les coses quan les necessites que no només haver-ho visualitzat:

  • Fes els mateixos canvis que has vist. Copia els exemples que tens després de cada vídeo i comprova com funcionen amb el teu tema.
  • Estic segur que tens ganes de provar un munt de modificacions noves o que potser tenies pendent d’aplicar al teu lloc. A què esperes? Endavant! Cerca diferents opcions, prova-les i explica’m l’experiència.

Com sempre, estic disponible pel que vulguis a través de la missatgeria interna.