Els Tutorials de JoanLlompart.com

Encara no estàs registrat?

WP Mitjà 04 – Adaptar l’editor de text a les teves necessitats

Ja som a la quarta unitat d’aquest Curs WordPress Nivell Mitjà i en aquesta classe ens toca adaptar l’editor de text del WordPress. Millorar l’editor que ve per defecte amb la instal·lació inicial del CMS per part de l’usuari és de cada vegada més necessari si n’has de fer un ús habitual. El motiu és que a cada actualització van desapareixent més opcions i botons. WordPress tendeix a simplificar segons els usos que li donam, i es veu que l’editor predeterminat és poc utilitzat o ho és de forma molt diferent segons cada tipus d’usuari.

També és cert que alguns temes i sobretot els maquetadors visuals ofereixen possibilitats de disseny i personalització molt potents. I açò fa que l’editor de text vagi quedant de cada vegada més en un segon terme.

Però l’ús generalitzat d’aquestes alternatives a l’editor no ens han de fer oblidar un principi bàsic. A vegades val més tenir alguns botonets més a l’editor que segur que utilitzarem que no una muntanya d’opcions i possibilitats que no farem servir. Com gairebé sempre, tot depèn del que volguem fer.

Així que després de la unitat d’avui ja sabreu com adaptar aquest editor a les vostres necessitats. I si realment necessitam un maquetador visual o un tema premium, que no sigui només perquè no trobam l’editor prou desenvolupat.

Aquest contingut està restringit per a subscriptors. Si ja ets subscriptor i tens accés aprovat, si us plau inicia sessió. Sinó, pots fer-te subscriptor gratis aquí i obtenir el teu accés.

Més fàcil i senzill, impossible. Ja heu vist com podeu adaptar-vos l’editor a les vostres necessitats sense cap complicació.


Deures:

Prova de realitzar amb alguna de les extensions que hem vist les següents accions:

  • Treu de l’editor els botons que no necessitis.
  • Afegeix botons que et poden ser d’utilitat.
  • Reordena els botons de l’editor segons les teves preferències.

I açò és tot per avui. Per qualsevol qüestió estic disponible com sempre a la missatgeria interna. Fins la pròxima classe!