Els Tutorials de JoanLlompart.com

Encara no estàs registrat?

WP Mitjà 05 – Millorar la Mediateca

En aquesta cinquena unitat del Curs WordPress Nivell Mitjà veurem com millorar la mediateca. Hem de fer algun canvi que pot resultar necessari si volem personalitzar l’accés als fitxers que penjam al nostre lloc i millorar l’experiència d’usuari. També veurem que podem augmentar les prestacions de la nostra mediateca, o afegir galeries més avançades que la que ve per defecte al WordPress.

És evident que l’ús d’elements i efectes visuals contribueix a fer més atractiu un lloc web. Però en l’elecció d’una galeria o una altra hem de tenir també en compte, a part de l’estètica, que no carregui excessivament el nostre web, que realment aporti una millora per a l’usuari, i la seva facilitat d’ús.

En la unitat d’avui veurem exemples que ens poden ajudar a millorar les nostres galeries d’imatges sense complicar-nos la vida i sense espatllar el nostre lloc.

Som-hi!

Aquest contingut està restringit per a subscriptors. Si ja ets subscriptor i tens accés aprovat, si us plau inicia sessió. Sinó, pots fer-te subscriptor gratis aquí i obtenir el teu accés.

Més fàcil i senzill, impossible.


Deures:

Després del que hem vist avui, ja has de poder fer com a mínim les següents accions:

  • Crea la teva pròpia carpeta de pujada d’arxius.
  • Munta una galeria d’imatges de diferents tamanys que quedin ben ajustades unes amb les altres.

I fins aquí la unitat cinquena. Ja sabeu que si teniu cap qüestió a comentar ho podem fer a través de la missatgeria interna per membres premium. Seguirem en la pròxima classe.