Els Tutorials de JoanLlompart.com

Encara no estàs registrat?

WP Mitjà 06 – Maquetadors

Arribam a la Unitat 6 del Curs WordPress Nivell Mitjà. A la classe d’avui veurem com els maquetadors ens faciliten la feina de construcció de webs. Gràcies a les seves potents eines podem, entre d’altres:

  • Estructurar les pàgines en files o seccions i columnes
  • Incloure elements mitjançant ginys
  • Controlar la visualització final tant en escriptori com en tauletes o mòbils.

Amb un maquetador podem crear pàgines amb una aparença final que difícilment podríem aconseguir utilitzant únicament l’editor de WordPress. A no ser que tenguis prou coneixements de llenguatge HTML, o que carreguis d’extensions el teu lloc. Certament pots trobar molt bones extensions per realitzar funcionalitats concretes que s’inclouen en els maquetadors. Com sempre, hauràs de decidir si únicament necessites algunes extensions per donar al teu lloc l’aspecte que t’agrada o si prefereixes dominar un maquetador amb tot el seu arsenal de possibilitats. Tant les que utilitzis com les que no.

De maquetadors n’hi ha molts, avui veurem el funcionament dels principals en diferents vídeos. Amb tots ells intentarem crear una mateixa pàgina d’inici d’un web per veure el seu ús, les seves limitacions, i el resultat final que aconseguim. Valorarem el desenvolupament i què passa en cada cas amb la pàgina que hem construït quan en desactives el maquetador.

I per acabar veurem els resultats de la prova per comprovar com es comporta la pàgina en termes de velocitat amb cada maquetador,

Començam!

Aquest contingut està restringit per a subscriptors. Si ja ets subscriptor i tens accés aprovat, si us plau inicia sessió. Sinó, pots fer-te subscriptor gratis aquí i obtenir el teu accés.


Deures

Amb aquesta classe d’avui ja teniu prou informació com perquè pugueu triar el vostre primer maquetador gratuït i començar a fer pàgines que impressionin els vostres visitants. Provau de reproduir la mateixa pàgina d’inici que hem vist als vídeos vosaltres mateixos, afegiu-hi altres ginys que us interessin i feu pràctiques amb els diferents paràmetres de configuració.

Segur que us sortiran dubtes i coses que voldreu fer no sortiran a la primera. Però tranquils, que és normal. Per qualsevol cosa ja sabeu que em podeu contactar per la missatgeria interna.

Continuarem a la propera unitat!