SERVEI DE DISSENY WEB

eCommerce a mida

La teva botiga online personalitzada per a les teves necessitats i amb tot el potencial de les millors eines per liderar el teu mercat a internet.

Disseny personalitzat

Incorporació de la teva imatge corporativa a la web. Logo, colors i tipografies amb proposta de disseny web.

Eines Premium incorporades

Tema i extensions premium per fer que el teu ecommerce sigui una màquina de vendre online.

La teva botiga llesta en 30 dies

Tens les claus de la teva botiga online acabada, preparada per vendre productes i fer-te el teu espai a internet en un mes.

Tots els extres

Configuració d'arxius, base de dades i extensions per facilitar la velocitat de càrrega, seguretat, posicionament i màrqueting.

Textos legals

Documentació legal incorporada amb la informació obligatòria que ha de complir tot negoci online.

1 mes de suport tècnic gratis

Amb la contractació d'aquest servei tens un mes de suport tècnic pel teu ecommerce inclosos. Un regal afegit valorat en 116 €.

Què vols incloure al teu eCommerce?

Programa d'afiliats

Crea una xarxa de comercials que promocionin el teu eCommerce. No hauràs d'invertir en publicitat i només pagues per resultats.

Multilingüe

Inclou dos o més idiomes a la teva botiga online per arribar a una audiència més ampla. Conquesta el mercat europeu o mundial.

Plans de subscripció

Ofereix avantatges com preus rebaixats o enviaments gratis per a clients VIP que s'apuntin a un pla de pagament recurrent.

Blog Corporatiu

Aprofita el potencial d'un blog per atreure visites al teu eCommerce mitjançant el màrqueting de continguts.

Funcionalitats

Afegeix millores pel teu negoci digital que els usuaris i clients agrairan: llista de desitjos, targetes regal, facturació online...

Configuracions avançades

Diverses passarel·les de pagament, cupons de descompte, zones i costos d'enviaments, imposts regionals i internacionals...

Com funciona aquest servei?

El servei eCommerce a mida et proporciona una botiga online construïda a demanda, adaptada a les teves necessitats i amb les funcionalitats que requereixis perquè sigui irresistible pels visitants. 

Com a tal, no té un preu definit. El seu valor dependrà entre d’altres del nombre de pàgines creades, de les funcionalitats que demanis incorporar, de les revisions a realitzar durant el procés de creació o del grau de personalització del disseny.

El procediment a seguir per fer la teva botiga online sí que està determinat, i segueix les següents passes i en aquest ordre:   

0
Sol·licitud de Pressupost

Has d’emplenar el formulari que s’obrirà quan cliquis qualsevol dels botons de sol·licitar pressupost que tens en aquesta pàgina. Amb el formulari ja ens proporcionaràs les característiques generals que vols per a la teva botiga online. 

0
Contacte

Ens coneixerem. Aquest no és un servei online fred on no tens accés a parlar amb mi. Connectarem via videoconferència per concretar aspectes del que serà el teu negoci online. A partir d’aquí et confeccionaré el pressupost que hauràs d’aprovar per seguir endavant.  

0
Proposta de Disseny

Et sol·licitaré dades que necessitaré pel projecte i t’enviaré una Proposta de Disseny perquè la revisis. Tu podràs demanar els canvis que vulguis introduir abans de continuar. M’encantarà veure el teu somriure quan vegis com quedarà la web. 

0
Instal·lació botiga

Creació dels comptes de correu electrònic corporatiu. Instal·lació i configuració de WordPress amb Woocommerce, tema GeneratePress Premium i el maquetador Elementor Pro. Instal·lació del paquet de plugins necessaris pel teu projecte

0
Configuració

Configuracions d’arxius i plugins per a reforçar la seguretat, optimització, posicionament SEO i de totes les funcionalitats incorporades.

0
Maquetació

Creació de l’estructura de teva botiga: capçaleres, menús, peu de pàgina, pàgines, seccions i inserció dels continguts de text, imatges i vídeos que hi vulguis incloure. Tot segons l’estil, tipografia i colors de la Proposta de Disseny.

0
Integracions

Incorporació d’enllaços a les teves xarxes socials, integració amb plataforma d’email marketing, Google Analytics, Facebook Ads…

0
Adaptació legal

Inserció de textos d’avís legal, política de privadesa, política de cookies, condicions de contractació. Informació bàsica obligatòria en formularis. Barra de cookies. Compliment de la normativa per evitar multes.

0
Llançament

Últims ajustaments i revisió final. Alta a Google Search Console i enviament del sitemap per aparèixer a les cerques des del primer dia. Obertura de la botiga online al públic.  

0
Suport tècnic

Tens un mes inclòs del servei de Suport Tècnic eCommerce per acompanyar-te en el bon començament de la teva botiga online. No et deixaré a la teva sort després d’acabar la web ni et despatxaré amb només un parell de sessions d’assistència. 

El teu eCommerce a mida en només 30 dies

Perquè m'hauries de contractar a mi per fer la teva botiga online

10 raons per esvair els teus dubtes  

Com podràs comprovar, quan em contractes per crear el teu eCommerce no només et faré una web que t’alegri la vista, sinó que m’implic i vaig més enllà del seu llançament per aconseguir que la teva botiga online et resulti un bon negoci.

La teva botiga online a mida

Actua ja i comença a vendre a internet