Allotjaments recomanats pel teu WordPress

En aquesta pàgina hi trobaràs les meves recomanacions d’allotjaments web que m’agraden i que et poden ser útils per instal·lar-hi el teu WordPress.

WEBEMPRESA

És el servei en el que hi tenc allotjada aquesta mateixa web. Per la seva àrea d’usuari senzilla i completa, les seves prestacions, per preu i també per la seva impecable atenció al client és ara mateix el meu allotjament preferit. 

Pels subscriptors del meu blog puc oferir un codi promocional de descompte del 20% del preu en qualsevol pla que s’aplica en la primera contractació (no en les renovacions). I també els puc avisar de promocions especials.

allotjament wordpress

CDMON

Un allotjament de referència que també està especialitzat en WordPress i que, a més, disposa de versió totalment en català de la seva pàgina tant interna com externa.

WETOPI

Velocitat, tecnologia de contenidors, facilitat de clonació de webs, senzillesa d’ús, i especialització en WordPress són els punts forts d’aquesta atractiva i innovadora oferta. També disponible totalment en català.

SITEGROUND

Un allotjament de referència a nivell internacional per al teu WordPress. Si a més vols instal·lar-hi una botiga online potent i segura amb WooCommerce, que sigui accessible ràpidament des de qualsevol lloc de món, SiteGround és la teva opció.

Web Hosting

000WEBHOST

Es tracta d’un allotjament gratuït, d’aquí ve el seu nom 000 que és el que et costa allotjar-hi una web. Molt útil per fer les teves primeres pràctiques.

Web hosting

* Alguns dels enllaços d’aquesta pàgina de recomanats són enllaços d’afiliat, pel que si adquireixes algun dels productes referits utilitzant els mateixos a tu no et costa més i a mi m’ajudes al manteniment d’aquest web 🙂