Projectes Digitals

Granturia.com

Tipus de web: Corporativa

Descripció:

El projecte per al Centre Comercial Gran Turia de Xirivella (València) ha consistit en la migració a WordPress d’una web preexistent desenvolupada amb programació a mida.

Per a la migració a WordPress s’ha reproduït tot el disseny i continguts previs. A més, s’han afegit i millorat algunes funcionalitats.

El resultat és un lloc web de fàcil navegació, de gestió interna més senzilla i que compleix plenament les expectatives del client.

A més, una vegada finalitzada la migració, des del Centre Comercial Gran Túria ja han començat a introduir nous continguts i també a implementar canvis en el disseny per adaptar-lo a la seva nova imatge corporativa.

Característiques:

  • Blog
  • Entrades de tipus personalitzat: botigues, establiments d’oci i restauració, promocions.
  • Presentació de Serveis
  • Formularis diversos: contacte, contractació d’espais, subscripció.
  • Integració amb plataforma d’email marketing
  • Multilingüe en castellà i català
  • Redirecció de totes les antigues URLs als nous enllaços amigables.

El testimoni de José María Ibáñez


Treballar amb en Joan és un autèntic plaer. Ha estat capaç de desenvolupar la web del nostre Centre Comercial en temps rècord i oferint tota la seua experiència, els millors plugins de WordPress i llicències de pagament incloses amb el seu servici. Recomanable al 100% pel seu tracte personalitzat, rapidesa i atenció en tot moment per resoldre dubtes i qüestions.

José María Ibáñez
Director de Marketing del Centre Comercial Gran Turia

No marxis sense dir res!

Informació sobre Protecció de Dades Personals - JoanLlompart.com t’informa que les dades de caràcter personal que proporciones emplenant aquest formulari seran tractades per Joan Llompart Muñoz com a responsable d’aquest lloc web; Finalitat: gestionar els comentaris en aquest blog; Legitimació: Consentiment de l’interessat; Destinataris: les teves dades es desen als servidors de Webempresa (UE) – Veure política de privacitat de Webempresa; Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a info@joanllompart.com; Per a més informació consulti la informació legal en aquest lloc web.