Projectes Digitals

Lienzone

Tipus de web: Corporativa

Descripció:

Aquest projecte ha consistit en el redisseny i migració de dues webs corporatives a un sol WordPress, amb GeneratePress i Elementor. La solució aplicada ha estat la creació de dues One Page independents a les que s’accedeix des del domini principal.

Des de València, l’empresa Lienzone de Josué Bonafe ara disposa d’un lloc modern i professional que substitueix les seves anteriors pàgines, que presenta les seves activitats a través de Lienzone Agrícola i Lienzone Madera.

D’aquesta manera, s’optimitzen i clarifiquen de forma senzilla els serveis oferits per als clients de cada un dels diferents sectors.

Característiques:

  • 2 OnePage Corporatives en un sol WordPress
  • Presentació de productes, serveis i portafoli.
  • Formulari de contacte
  • Multilingüe en castellà i anglès

No marxis sense dir res!

Informació sobre Protecció de Dades Personals - JoanLlompart.com t’informa que les dades de caràcter personal que proporciones emplenant aquest formulari seran tractades per Joan Llompart Muñoz com a responsable d’aquest lloc web; Finalitat: gestionar els comentaris en aquest blog; Legitimació: Consentiment de l’interessat; Destinataris: les teves dades es desen als servidors de Webempresa (UE) – Veure política de privacitat de Webempresa; Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a info@joanllompart.com; Per a més informació consulti la informació legal en aquest lloc web.