Projectes Digitals

Terra Dònia

Botiga Online Terra Dònia

Tipus de Web: Botiga Online

Descripció: Aquest nou projecte web ha estat creat per a Sònia Juncosa. Un eCommerce de productes d’alimentació i recursos formatius fet en col·laboració amb fortalecimientodelser.

Amb aquesta eina na Sònia podrà promocionar les seves activitats, coneixements i productes a través del seu blog, crear la seva llista de subscripció i guanyar clients a través d’internet.

Característiques:

  • eCommerce de productes físics
  • Formació descarregable
  • Comandes mínimes i per grups
  • Blog
  • Formulari de contacte
  • Formulari de subscripció
  • Optimització per a xarxes socials

El testimoni de Sònia Ortega Juncosa


Ja fa temps que creia que em feia falta tenir presència a internet però tenir una botiga online em feia molt de respecte, no tinc cap coneixement del món virtual, al contrari! Tenia la creença que no sabria gestionar i portar una botiga virtual. Que no me’n sortiria!

He pogut anar integrant poc poc les eines i els coneixements perquè la meva botiga fos una realitat. El procés de creació i llançament de la web sempre ha respectat els meus ritmes d’aprenentatge.

Encara em falta molt per aprendre-ho tot! Però ara puc dir que entenc una mica més l’engranatge i em veig capaç de gestionar la meva botiga de manera autònoma.

Gràcies Joan i Montse de fortalecimientodelser. Seguim!!

No marxis sense dir res!

Informació sobre Protecció de Dades Personals - JoanLlompart.com t’informa que les dades de caràcter personal que proporciones emplenant aquest formulari seran tractades per Joan Llompart Muñoz com a responsable d’aquest lloc web; Finalitat: gestionar els comentaris en aquest blog; Legitimació: Consentiment de l’interessat; Destinataris: les teves dades es desen als servidors de Webempresa (UE) – Veure política de privacitat de Webempresa; Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a info@joanllompart.com; Per a més informació consulti la informació legal en aquest lloc web.