Projectes Digitals

Titogarraf.com

Tipus de web: blog de marca personal.

Descripció:

Redisseny amb GeneratePress i Elementor, i canvi d’eines mantenint els elements identificatius i de la imatge corporativa del lloc web.

Es tracta d’una web amb continguts que es gestionaven tots amb articles del blog i que ara incorpora diferents tipus d’entrada personalitzats de text, vídeo i àudio.

Renovació de l’estructura tant externa com interna del lloc per dotar-lo d’una major coherència en la visualització dels continguts a gust de l’autor, millora de l’experiència d’usuari i facilitat tant en la navegació pel lloc com per a la seva administració.

Característiques:

  • Blog
  • Tipus d’entrada personalitzats: llibre, vídeos i música.
  • Formulari de contacte
  • formulari de subscripció

El testimoni de Tito Garraf


La total predisposició d’en Joan, ha simplificat les coses en tot moment: m’ha fet la feina fàcil i el resultat ha sigut exactament l’esperat.

És la primera vegada en tota la meva trajectòria professional, que em trobo amb un tècnic en l’àmbit de les noves tecnologies que et faci tan fàcils les coses.

Us el recomano: zero problemes i tracte excel·lent. Ha sigut un plaer treballar amb ell.

2 comentaris a “Titogarraf.com

  1. Només que em ratifico en el què vaig dir. La gran diferència és que fins ara tots els informàtics em posaven problemes al que els deia. Tu no, tu miraves d’entendre’m i veure com es podia fer. Perfecte! 😉

    Respon

No marxis sense dir res!

Informació sobre Protecció de Dades Personals - JoanLlompart.com t’informa que les dades de caràcter personal que proporciones emplenant aquest formulari seran tractades per Joan Llompart Muñoz com a responsable d’aquest lloc web; Finalitat: gestionar els comentaris en aquest blog; Legitimació: Consentiment de l’interessat; Destinataris: les teves dades es desen als servidors de Webempresa (UE) – Veure política de privacitat de Webempresa; Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a info@joanllompart.com; Per a més informació consulti la informació legal en aquest lloc web.