Projectes Digitals

Wateque

Botiga Online Wateque

Tipus de web: botiga online

Descripció: Wateque és un projecte ecommerce per a Bibiana Alcolea, somiadora de naixement, publicista i dissenyadora. En plena pandèmia va tenir la motivació i el coratge de deixar la seva feina per emprendre el seu propi projecte personal.

Amb la posada en marxa de la botiga online de Wateque, ella fa realitat el seu somni de construir els teus moments de felicitat des del seu taller a València.

Na Bibiana t’ofereix dissenyar els teus records amb la creació de productes personalitzats per a moments especials de la vida.

Característiques:

  • eCommerce de productes físics personalitzats.
  • Blog
  • Formulari de contacte
  • Formulari de subscripció amb integració per a Email Marketing
  • Optimització per a xarxes socials

Digitalitza el teu negoci amb WordPress i Woocommerce

Informa’t de les opcions a través de Serveis eCommerce

No marxis sense dir res!

Informació sobre Protecció de Dades Personals - JoanLlompart.com t’informa que les dades de caràcter personal que proporciones emplenant aquest formulari seran tractades per Joan Llompart Muñoz com a responsable d’aquest lloc web; Finalitat: gestionar els comentaris en aquest blog; Legitimació: Consentiment de l’interessat; Destinataris: les teves dades es desen als servidors de Webempresa (UE) – Veure política de privacitat de Webempresa; Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a info@joanllompart.com; Per a més informació consulti la informació legal en aquest lloc web.