Projectes Digitals

WooMercat

Plataforma per a botigues i negocis online

Tipus de web: Multisite

Descripció: WooMercat és un projecte personal per a allotjar botigues i negocis online. És un més dels meus Serveis eCommerce, amb diferents plans de preus de tarifa plana perquè puguis tenir el teu projecte de negoci per vendre productes i serveis online.

Està pensat per a emprenedors que vulguin totes les prestacions imprescindibles incloses: des del domini i l’allotjament, la creació de la web, integració amb eines de màrketing i fins el seu manteniment posterior.

Està enfocat principalment a negocis online amb Woocommerce, i no necessàriament ha de ser una botiga online “clàssica”. La plataforma la podries utilitzar també per molts altres casos:

  • Pot ser per vendre articles a nivell local, tipus restaurants, pizzeries o negocis d’alimentació que reparteixen productes frescos (carn, peix, fruites i verdures) o menjar preparat a domicili.
  • Pot ser per a professionals que venen serveis, productes descarregables o formació.
  • I pot ser per a botigues online que vulguin vendre productes amb enviament a qualsevol racó d’Europa…

Explica’m el teu cas si t’interessa aquest servei!

El que no és WooMercat és una plataforma d’aquestes on tu entres, tries una plantilla, tens uns dies de prova gratis i després la deixes abandonada perquè no l’acabes mai. Si el que cerques és fer proves, aquest servei no és per a tu. Les webs de WooMercat les faré jo igualment, tu també t’estalvies aquesta feina! Quan dic tot inclòs, és tot inclòs.

El seu funcionament no és altre que el d’un WordPress amb Woocommerce, per tant els articles del meu blog et serviran per crear productes i gestionar la part del negoci online, sense ocupar-te ni preocupar-te de plugins, ajustaments, configuracions ni actualitzacions.

I com que és un tot inclòs, també té les seves limitacions. Limitacions que segurament seran prou àmplies com perquè no t’afectin: limitacions de productes, de tamany de pujada d’arxius, o d’accés a determinades funcionalitats tècniques.

Tampoc és un “disseny a mida”, es basa en les plantilles del tema GeneratePress ja prepadades per a Gutenberg o Elementor.

I si prefereixes qualsevol de les altres opcions dels meus Serveis eCommerce, fes-hi un cop d’ull!

Digitalitza el teu negoci amb WordPress i Woocommerce

Informa’t de les opcions a través de Serveis eCommerce

No marxis sense dir res!

Informació sobre Protecció de Dades Personals - JoanLlompart.com t’informa que les dades de caràcter personal que proporciones emplenant aquest formulari seran tractades per Joan Llompart Muñoz com a responsable d’aquest lloc web; Finalitat: gestionar els comentaris en aquest blog; Legitimació: Consentiment de l’interessat; Destinataris: les teves dades es desen als servidors de Webempresa (UE) – Veure política de privacitat de Webempresa; Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a info@joanllompart.com; Per a més informació consulti la informació legal en aquest lloc web.