Recursos Gratis per a Subscriptors

EBOOK Gratis descarregable

"Què necessit per tenir una botiga online?"

Ruta amb els preparatius per crear el teu eCommerce

Aquesta guia de regal et serà útil si:
 • Tens ganes de muntar la teva botiga online i començar a vendre els teus productes a internet.
 • Vols guanyar nous clients més enllà del teu mercat local i superar les limitacions d'un comerç físic.
 • No vols desaprofitar l'oportunitat de negoci de les compres online.
 • No tens clar per on començar, o no et vols perdre o encallar pel camí.
 • Dubtes de si et deixaràs alguna cosa important perquè la teva inversió funcioni.
 • Ja has provat de tenir un eCommerce però no has aconseguit posar-lo en marxa.

Bonus Especials Anti-Pandèmia per a Subscriptors

1- Cupó descompte del 50% en el servei eCommerce a punt per tenir la teva Botiga Online Express

Les condicions especials de l'aplicació del codi de descompte són les següents:
 • La botiga s'entregarà amb la plantilla Seller del theme GeneratePress Premium instal·lada. Després l'usuari la podrà canviar per qualsevol altra.
 • No s'instal·larà la versió premium del maquetador Elementor Pro (sí que s'instal·larà la versió gratis d'Elementor Page Builder).
 • No s'instal·laran els plugins premium WP-Rocket, ni Convert Pro.
 • No s'incorporaran les pàgines de subscriptors per captar correus electrònics ni es farà la vinculació amb una plataforma d'email marketing.
 • No es gestionarà l'alta a Google Search Console.
 • Et podré pujar fins a 10 productes.
La resta de condicions del servei es mantenen igual perquè puguis tenir la teva botiga online en funcionament en el menor temps possible.

2- Validació de Projecte Online

Tens una idea de negoci online que vols validar abans de posar en marxa el projecte digital? Aquesta proposta per a subscriptors t'interessa:
 • Creació d'una pàgina de llançament 100% dissenyada i optimitzada per aconseguir els teus propis subscriptors, amb un formulari integrat a ActiveCampaign o MailChimp. La pàgina de subscripció estarà instal·lada en un WordPress i a més tindràs la informació legal mínima i l'avís de cookies obligatoris, una pàgina de pendent de confirmació i una pàgina de confirmació de la subscripció.
 • Et posaré en marxa el motor de generar subscriptors amb una campanya de Facebook Ads. Tindràs instal·lat el Pixel de Facebook que et permetrà controlar el cost dels resultats de la campanya.

On vols rebre l'ebook i els bonus?

Amb la subscripció podràs rebre les novetats del blog i altres possibles ofertes i regals!

Informació sobre Protecció de Dades Personals – JoanLlompart.com t’informa que les dades de caràcter personal que proporciones emplenant aquest formulari seran tractades per Joan Llompart Muñoz com a responsable d’aquest lloc web; Finalitat: gestionar l’alta a la subscripció al blog i enviar-te el butlletí amb les publicacions, recursos gratis i novetats relacionades; Legitimació: Consentiment de l’interessat; Destinataris: les teves dades es desen a una base de dades propietat de la plataforma de corrreu electrònic MailChimp (EUA) – Veure política de privacitat de MailchimpDrets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a info@joanllompart.com; Per a més informació consulti la informació legal d’aquest lloc web.

RUTA AMB ELS PREPARATIUS PER CREAR EL TEU ECOMMERCE

QUÈ NECESSIT PER TENIR UNA BOTIGA ONLINE?

EBOOK GRATIS descarregable de regal amb la subscripció al blog.

La guia que t'ajudarà amb les tasques que has de realitzar abans de la creació de la web de la teva botiga online. 

Has d'acceptar la política de privadesa perquè et pugui enviar correus electrònics.


Informació sobre Protecció de Dades Personals - JoanLlompart.com t’informa que les dades de caràcter personal que proporciones emplenant aquest formulari seran tractades per Joan Llompart Muñoz com a responsable d’aquest lloc web; Finalitat: gestionar l’alta a la subscripció al blog i enviar-te el butlletí amb les publicacions, recursos gratis i ofertes o promocions relacionades; Legitimació: Consentiment de l’interessat; Destinataris: les teves dades es desen a una base de dades propietat de la plataforma de corrreu electrònic MailChimp (EUA) – Veure política de privacitat de MailChimp; Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a info@joanllompart.com; Per a més informació consulti la informació legal d'aquest lloc web.