Temes i Extensions recomanats pel teu WordPress

En aquesta secció de recomanats aniré afegint alguns dels millors temes i extensions de WordPress que vagi provant perquè els pugueu conèixer. 

Logo de GeneratePress

GENERATEPRESS

Magnífic en tots els aspectes. Un tema Freemium, amb versió bàsica gratuïta que es pot trobar al repositori oficial de WordPress i versió Premium prèvia descàrrega i instal·lació d’una extensió de pagament des de la seva web. Realment pel preu que té l’extensió val molt la pena l’adquisició de la versió completa amb totes les seves funcionalitats incorporades.

Un tema fantàstic tant per a persones que volen fer la seva primera pàgina web com per a desenvolupadors experts.

Pots fer-te una idea de tot el potencial i la versatilitat que pots tenir amb aquest tema per fer webs fàcilment amb WordPress amb el següent vídeo, entre d’altres que pots trobar a la seva pàgina oficial.

 ELEMENTOR

La meva elecció per aquest maquetador la podeu trobar argumentada en la revisió de maquetadors gratuïts per a una classe del Curs WP Nivell Mitjà i en un article del meu Blog on faig un repàs de les prestacions que tenen cada un d’ells. Un constructor que en la seva versió gratis ofereix la possibilitat de fer autèntiques meravelles i un control sobre tots els elements d’una pàgina com no he vist en cap altre fins ara.

També disposa de versió premium que incorpora més ginys que van augmentant progressivament i que et permeten tenir una eina que t’evita la cerca d’extensions específiques a cada passa.

La combinació del tema GeneratePress amb Elementor funciona com un rellotge suís. Una parella perfecta.

Divi WordPress Theme

DIVI

El tema més conegut de l’empresa Elegant Themes. Des de la web de l’empresa pots veure els diferents plans de preus, i amb qualsevol d’ells tens accés a tota la col·lecció de 88 temes premium per instal·lar al teu WordPress.

Divi es caracteritza per incorporar el seu constructor Divi Builder, que de ser utilitzat exclusivament com una alternativa completíssima a l’editor del WordPress, a partir de la versió 3.0 llençada el setembre de 2016 ha evolucionat cap a un editor visual que permet construir pàgines directament des del frontal o la pròpia visualització de la teva web.

El Constructor Divi Builder també està disponible com a extensió per a ser utilitzat en qualsevol tema diferent del Divi.

*Els enllaços d’aquesta pàgina de recomanats són enllaços d’afiliat, pel que si adquireixes algun dels productes referits utilitzant els mateixos a tu no et costa més i a mi m’ajudes al manteniment d’aquest web :-).