Disseny web des de Ciutadella de Menorca

Suport tècnic per a professionals i empreses digitals

El teu lloc web és un palau sense utilitat

Canvia'l per un negoci digital que funcioni.

Al centre de Ciutadella tenim Palaus i Cases Senyorials que semblen el que són. Per fora estan a la vista de tothom, i algun és visitable per dins com a atracció turística. Altres estan sempre tancats, i com a molt fan la seva funció per les festes de Sant Joan.

Els que s’han reconvertit, acaben sent hotels, oficines o edificis públics per motius diversos. Principalment perquè els seus propietaris de la noblesa illenca no els podien mantenir, o simplement per adaptació a les funcionalitats dels nous temps.

Però el que a mi més em fascina són algunes casetes discretes. Són habitatges que, a vegades, per fora fins i tot sembla que necessiten ser reformats. Però si tens l’oportunitat d’entrar-hi dins, tenen més luxes i comoditats que el palau més ostentós i decadent.

Açò no és únic de Ciutadella, ho pots trobar per tota Menorca i arreu del mon. Si has viatjat o mires pel·lícules hi ha exemples a cabassos.

Amb els llocs web passa igual que amb aquests edificis.

Pots tenir un lloc web per posar a la teva targeta de visita o a la porta de la teva furgoneta. Un lloc que només et dóna una presència bàsica, però que no et farà guanyar diners a internet.

En canvi, n’hi ha que aconsegueixen ingressos online amb un negoci digital. 

I viuen molt bé exclusivament amb les vendes que fan a internet, o complementen els guanys pels serveis i productes oferits en un local físic. 

El meu nom és Joan Llompart

i jo no visc en cap palau

Faig feina des del pis que és casa meva, i puc compaginar-ho amb veure créixer els meus dos fills. Tot i que la combinació no és fàcil!

El que sí que procur és que el meu lloc web, aquest que ara visites i que és el centre d’operacions del meu negoci, sigui com aquelles casetes discretes per fora, però que per dins tenen sorpresa…

Podria semblar que viure en una illa és una limitació, però en un món digital no ho és. Des d’aquí puc col·laborar en projectes web per a empreses i professionals, i tenir reunions telemàtiques amb clients o equips de feina de qualsevol lloc.

Treballar per ajudar i donar suport a negocis online des de Ciutadella de Menorca és un privilegi.

I què puc fer per tu?

Disseny web des de Ciutadella de Menorca

Si cerques un enginyer informàtic o un expert en llenguatges de programació, aquí no és.

Qui va construir la Naveta des Tudons, diuen que fa uns 30 segles, als afores de Ciutadella, no devia tenir cap títol d’enginyer ni arquitecte. I tot i que amb alguna restauració, bé que ha arribat fins avui.

La teva web no durarà 3.000 anys, però sí que et puc dissenyar i desenvolupar un lloc web pel teu negoci digital des de zero amb WordPress i Woocommerce, o implementar un disseny que em portis ja fet per un altre professional.

Hi ha persones que es dediquen a «dibuixar» la web, i ho fan molt bé. Però després no te la convertiran en un projecte real. A mi sempre m’ha agradat dibuixar, però encara m’agrada més convertir el dibuix en realitat.

M’agrada no. M’encanta!

Suport tècnic des de Ciutadella de Menorca

També puc ser el teu soci tecnològicSi tens una botiga virtual, una escola online o un negoci digital en marxa amb WordPress i Woocommerce, aquí pots trobar el suport tècnic que necessites.

Navegar per l’economia digital pot semblar fàcil vist d’enfora, però si tens una web que fa aigües per tot, no arribaràs a port. També sembla senzill navegar a la vela per la badia de Ciutadella quan la mar és una bassa d’oli, i no tothom a Menorca té un bot i una vela per fer-ho.

Jo et puc acompanyar perquè facis navegar el teu negoci online amb la meva ajuda, i assessorar-te en l’elecció d’eines.

I si ets dels que ho vols fer tot tu mateix, tenc continguts que et serviran com ja han servit a milers de persones.

Sí, ni desenes ni centenars, sinó milers de persones.

Els que confien en mí...

Els meus clients de disseny web i suport tècnic amb WordPress i Woocommerce, subscriptors, col·laboradors i visitants del meu negoci digital són majoritàriament de fora de Ciutadella i de Menorca. Ja se sap que ningú és profeta a la seva terra, i ara en el món dels negocis digitals és més cert que mai.

Jo no som profeta, ni gurú, ni a Menorca ni fora de Menorca. Però per algún motiu alguns em contracten i després em recomanen.

Tot comença amb una acció molt senzilla, de franc i totalment reversible.

Entres a la meva caseta?

Sense cap compromís. La sorpresa és aquí dins.

JoanLlompart.com t’informa que les dades de caràcter personal que proporciones emplenant aquest formulari seran tractades per Joan Llompart Muñoz com a responsable d’aquest lloc web; Finalitat: gestionar l’alta a la subscripció al blog i enviar-te el butlletí amb les publicacions, continguts i novetats relacionades; Legitimació: Consentiment de l’interessat; Destinataris: les teves dades es desen a una base de dades propietat de la plataforma de corrreu electrònic MailChimp (EUA) – Veure política de privacitat de Mailchimp; Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a info@joanllompart.com; Per a més informació consulti la informació legal d’aquest lloc web.

Inicia la sessió al teu compte

No tens compte? Subscriu-te gratis

Inicia la sessió al teu compte

No tens compte? Subscriu-te gratis