El lloc web dels teus somnis és aquí...

Si el teu somni és aconseguir els teus objectius

Servei de disseny web

Els motius pels que encara no tens el lloc web que voldries

Penses que refer de nou tot el teu lloc web és un bon mal de cap per tu. Ho sé.

Tal vegada la vas contractar a alguna agència o professional que ha quedat obsolet amb les noves eines, dissenys i formes de treballar a internet. Tan obsolet com la teva web.

Potser la vas fer tu mateix com vas poder, o vas confiar en un familiar o conegut que “en sabia molt”?

També podria ser que ja et vagi bé la que tens ara, perquè fa funcionar el teu eCommerce o negoci digital. Però creus que podria ser molt millor. 

Sigui com sigui, començar de nou es fa una muntanya…

I començar de zero no diguem. En aquestes altures de la pel·lícula, ja et deu fer més mal no haver posat en marxa encara el teu propi projecte digital, que no els dubtes que et paralitzen des de fa temps.

Les pors que t'aconsellen malament

Tens ficat al cap que necessites un lloc web nou, modern i professional. Que puguis actualitzar-ne els continguts i gestionar-lo tu mateix o el teu equip. I sobretot, que serveixi de la millor manera possible pels teus objectius.

Per aquest motiu ets en aquesta pàgina, no?

Però sempre tens altres prioritats. Mai és el moment adequat per tu. I a més, potser et preocupen algunes qüestions que t’impedeixen avançar:

Si el teu cas és que has tingut alguna mala experiència, t’entenc. 

Internet està ple d’ofertes enlluernadores. Gurús, venedors d’elixirs que et prometen que et canviaran la vida, que resoldran els teus problemes amb cursos, anuncis, embuts i conversions espectaculars. I que després no compleixen amb les expectatives creades, és clar.

Açò es com qui surt d’una mala relació, i després no vol saber-ne res de tenir parella perquè ni li tornin a fer mal. Són els traumes que hem d’aprendre a superar, i a trobar el coratge per continuar endavant.

Potser el teu problema, és que et crees problemes on no n’hi ha. Et vols complicar massa amb les teves estratègies, continguts o serveis. Cerques la perfecció i vius en la insatisfacció permanent.

El teu somni o el teu malson

En realitat, totes aquestes idees que tens al cap, ja saps que només serveixen per fer-te el boicot a tu mateix?

Efectivament, els impediments que et poses només són al teu cap. Igual que la teva web ideal, mentre no la facis realitat. 

Són com el dimoniet contra l’angelet que et parlen i et diuen coses contradictòries. El que compta és l’acció, el que tu decideixes, el que tu vols creure i fer.

A qui fas més cas, a l’angelet que t’anima, et diu que tot sortirà bé i que lluitis pel teu somni? O al dimoni que vol que visquis amb por, que no facis res de bo o que no segueixis el teu propi camí?

Com tenir la web dels teus somnis

Ara és quan jo t’hauria de dir tota la llista de coses fantàstiques de les que podràs gaudir amb la web que et faré, com per exemple guanyar més diners, viure la vida que desitges, tenir més temps…

No, no, espera. Açò segur que ja ho has vist en molts llocs…

El que jo vull és que si tens el somni d’un projecte digital, el facis realitat. I que pensis en mi per ajudar-te a portar-lo a terme.

Així que el que faré ara és fer d’angelet i explicar-te com has de superar mentalment aquests impediments que t’estàs posant per tenir d’una vegada un lloc web del que et puguis sentir satisfet.

Molt bé. Som-hi.

Prioritza el teu projecte digital

Qui té un somni, sap en quin ordre de prioritats el posa en el seu dia a dia. Si vas endarrerint el teu nou lloc web, potser és que en realitat tens altres objectius, altres somnis, que no són el que t'han portat aquí.

Creus que no tens prou temps per dedicar-te a crear el teu nou lloc web. Però el temps és el mateix per tots, cada u decideix en què el dedica.

A més, el temps per crear la teva web no l’has de perdre tu. És una feina que delegaràs. Per part meva, jo no et demanaré més temps que el necessari per tenir una breu entrevista (una mitja hora) per fer-te la meva proposta. Si l’aproves podrem tenir una sessió estratègica segons el projecte (entre 60 i 90 minuts), que em proporcionis els materials i la informació necessària pel projecte (una hora), que facis les revisions de les meves propostes i em facis les teves aportacions (3 o 4 hores), i que tenguis un parell d’hores per fer la formació de final de projecte.

En total, unes 8 hores. Reparteix aquestes 8 hores en un o dos mesos segons el tipus de projecte i mira el que et surt cada dia. Fa ganes de riure. 

Si tens temps per perdre en xarxes socials, Youtube, Whatsapp o Telegram, a Netflix o al bar, ja saps d’on pots treure temps. Cada u té les seves prioritats.

Només una hora pels materials? No és realista.

Una hora és temps més que suficient per recopilar i fer-me arribar la informació i els materials.

Però no per preparar els materials i els continguts, és clar! Però aquest temps també el pots delegar en professionals de cada especialitat. Sí aquest és el teu inconvenient, en parlarem i t’ajudaré!

Comença amb un projecte mínim viable

Et preocupa no poder dedicar-te al treball que requerirà gestionar el teu projecte. A no poder assumir econòmicament el cost per llançar-lo.

Mira, no et compliquis. No ets el primer que comença de zero i ja voldria tenir una escola online, una botiga online, vendre serveis, infoproductes… Tot junt i a la vegada. Un imperi digital així sí que costa temps i diners. 

Si t’identifiques amb aquest inconvenient però tens la voluntat de portar endavant el teu somni, comença amb una sola cosa. Una botiga, o un servei, un infoproducte, un curs. Crea la teva comunitat al voltant de la teva proposta. 

Si el problema és econòmic, t’oferiré la solució més adequada per tu perquè no sigui un inconvenient. I amb un projecte mínim viable ja tindràs l’oportunitat de créixer i escalar.

Si el lloc dels teus somnis no és possible a la primera, comença per fer passes fins arribar-hi.

La web actual, no es toca

Perjudicar el teu negoci online per culpa de fer canvis? Aquest sí que és un problema imaginari.

Els experiments, al laboratori de proves. Per fer un redisseny del teu projecte, treballaré de zero en un entorn de proves o amb una còpia del lloc actual. Però el funcionament de la web real que tens ara seguirà igual.

Quan tot estigui a punt, llavors farem el canvi. 

Tot s'aprèn. Tot es practica. O gairebé.

Dubtes de si sabràs fer funcionar la web? O de no tenir les habilitats necessàries per portar endavant el teu negoci digital?

No m’he trobat mai ningú que després de fer les sessions de formació, d’entre una i dues hores, no sabés fer anar les eines que et proporcionaré. El nivell usuari és realment senzill. Si tens xarxes socials, correu electrònic o tens compte online amb el teu banc, com no has de saber manejar els continguts del teu lloc?

Gestionar un negoci no és fàcil, mai. Ni digital ni no digital. Però si el teu somni és aquest, faràs tot el possible per aprendre i realitzar les accions que et siguin necessàries. O no?

I per tot allò que no puguis fer tu, sempre demana ajuda i delega!

Tot acabarà bé. Sinó, és que encara no és el final.

No vols que el resultat de la web et decebi. O que el teu projecte no funcioni com voldries...

Benvingut al món de la incertesa.

Però a veure, és que començar un projecte és açò. Si alguna cosa no t’agrada o la vols d’una altra manera, treballes perquè sigui diferent. Si tens un somni, elimines els obstacles fins que aconsegueixes els teus objectius.

Si caus, t’aixeques i segueixes endavant una altra vegada. La determinació és el que defineix l’èxit. Fes-ho o no ho facis, però no ho intentis. 

Els únics somnis que no s’aconsegueixen són els que s’abandonen. O pitjor encara, els que ni es comencen i només somies despert. No t’aturis, pots anar amb pas lent però sense pausa. 

Si tens un somni, no el deixis.

Per què pots confiar en mi?

Aquestes són algunes de les paraules més repetides que diuen els clients de disseny web que han treballat amb mi.

Confiança

plaer

experiència

rapidesa

bon gust

resultats

Així funciona el meu servei de disseny web

Com treballarem per fer el lloc web dels teus somnis?

El servei de disseny web comença a partir del moment en què aproves la meva proposta de treball pel teu projecte.

Així que primer de tot, t’explicaré el que obtindràs amb la proposta que t’elaboraré. La proposta que et prepararé no és un pressupost qualsevol.

És gratis i sense compromís, com tots els pressuposts. Però no és només una relació d’eines i continguts i una taula de preus. La proposta del servei de disseny web és el document en el que t’especificaré:

Per elaborar-te la proposta he de conèixer alguns aspectes del teu projecte. Es tracta d’una completa proposta, que t’enviaré després d’una breu entrevista de 30 minuts com a màxim. Aquesta reunió la tindrem per telèfon o videoconferència, com t’estimis més.

Per fi algú em fa les preguntes exactes per plantejar com ha de ser el meu lloc web! Em demanava: "Com em faran la web, si no saben com vull fer aquest punt?"

Quan un possible client em diu coses així en l’entrevista, sé que ja tenc la proposta pràcticament aprovada abans de fer-la. Tu no cal que m’ho diguis si no vols, però només que ho pensis ja sabràs que junts farem una bona feina.

És el pressupost més ben fet de tots els que he vist mai. Clar i català. No tinc cap dubte que, sense veure altres pressupostos, tu em faràs la web. No et demano aclariments, perquè està tot perfectament explicat.

Les propostes no sempre s’aproven, és clar. Per algun motiu o altre, no es pot arribar a tothom. Però almenys que et quedi la satisfacció d’haver rebut per part meva una proposta pensada específicament per a les teves necessitats. 

A més, amb un petit detall en la proposta et demostraré que no perdràs el temps llegint coses que no t’interessen, tecnicismes, ni palla per omplir pàgines. 

La web dels teus somnis és només disseny, o té cor de negoci digital?

Si vols redissenyar el teu web actual, o encara no en tens, amb el pla de treball que et presentaré podrem construir un lloc a internet que sigui el centre de comandament de les teves operacions digitals. Una web que estigui alineada amb els teus objectius, i en la que el disseny, l’estructura i els continguts estaran al servei d’una estratègia.

Amb un disseny web professional inspires més confiança i augmentes el reconeixement de la teva marca, transmets l’essència del teu negoci i et permet diferenciar-te. Però no és suficient si el que vols és augmentar els teus ingressos.

Necessites un disseny pensat per convertir visitants en clients i vendre més.

Com és la web que voldries? A vegades, el que t’agradaria no és el mateix que el que necessites per aconseguir el teu objectiu… 

Potser penses en una web molt xula visualment, amb dibuixets, animacions, diapositives… I en realitat et convé que hi hagi més text. 

O al revés.

Tal vegada creus que has d’incloure molta informació i opcions diferents als visitants del teu lloc. I el que has de fer és centrar-te només en un objectiu i una presentació minimalista.

Quina és la millor manera d’aconseguir el teu objectiu?

En la sessió estratègica que tindrem al començament del projecte tractarem aquests i d’altres aspectes. I podràs decidir què és el que més s’adapta a tu d’entre les opcions que et presentaré.

Aquesta sessió la tindrem una volta la proposta ja estigui acceptada.

Haurem de reflexionar sobre la teva idea abans de començar i a qui la dirigeixes. El teu web ha de ser la conseqüència de l’estratègia que seguiràs. Definirem com atreure visitants, captar la seva atenció, i si és el cas, convertir-los en clients i fidelitzar-los perquè quedin satisfets, repeteixin i et recomanin.

Posant fil a l'agulla

Una altra tasca que farem després de l’acceptació de la proposta, és recopilar tota la informació, materials i continguts que haurem d’incorporar al projecte. Et demanaré sobre els teus gusts i preferències per encertar en l’estil del teu lloc web, dades necessàries que necessitaré per treballar en el projecte.

Aquesta informació no me l’has de donar en l’entrevista prèvia per fer-te la proposta. Només després d’haver-la acceptat, sempre.

Quan aquesta part estigui completada, començaré amb el treball de disseny primer. Revisaràs la meva proposta, i em podràs demanar els canvis que vulguis. Quan la proposta estigui aprovada, a continuació passaré al desenvolupament del lloc en un entorn de proves.

Podràs veure tot el lloc sencer i fer la revisió. Realitzaré els ajustaments finals que em demanis i quan estigui tot a punt passaré el lloc al teu domini i ubicació definitiva de l’allotjament web.

En aquest punt, farem les sessions de formació per ensenyar-te el funcionament intern de les eines de treball digitals que hauràs d’utilitzar, i com pujar, crear i editar continguts.

I finalment, obrirem la web al públic perquè comencis la teva nova aventura!

Quan un somni és compleix, un altre s’obre camí.

Amb quina web somies?

Tipus de projectes més sol·licitats

Web Corporativa

per atreure el teu públic
Presència a internet
  • Marca personal/empresarial
  • Blog o podcast
  • Reserves bàsiques

eCommerce a mida

Web amb comerç electrònic
Negoci a internet
  • Botiga/escola online
  • Membership site
  • Serveis professionals

Fases del servei de disseny web

Les 4 etapes per arribar a la web dels teus somnis

Fase
01
Fase
02
Fase
03
Fase
04

I ara seguirem somiant desperts?
O faràs que el teu somni es converteixi en realitat?

Sol·licitud de <b>proposta</b>

Sol·licitud de proposta

Sol·licitud de <b>proposta</b>

Sol·licitud de proposta

JoanLlompart.com t’informa que les dades de caràcter personal que proporciones amb les eines de contacte d’aquesta pàgina seran tractades per Joan Llompart Muñoz com a responsable d’aquest lloc web; Finalitat: gestionar i respondre els missatges que enviis amb aquest formulari; Legitimació: Consentiment de l’interessat; Destinataris: les teves dades es desen en els servidors de l’empresa d’allotjament Webempresa – Veure política de privadesa de Webempresa; Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a info@joanllompart.com; Per a més informació consulti la informació legal d’aquest lloc web.

Inicia la sessió al teu compte

No tens compte? Subscriu-te gratis

Inicia la sessió al teu compte

No tens compte? Subscriu-te gratis