Testimonis

Disseny web i suport tècnic per a professionals i empreses digitals

Testimonis de clients, col·laboradors i subscriptors

Testimoni de client

Testimoni de client

En Joan ha fet un treball excel·lent. Des de la primera reunió vaig saber que era la persona ideal per fer-me el meu lloc web. Destacar de Joan la seva claretat, rapidesa, un tracte súper amable i la comunicació permanent per assegurar-se que tot va bé. Entre tanta oferta de dissenyadors web, jo cercava algú en qui confiar, delegar de veritat i estar tranquil. No puc estar més content. Recoman en Joan al 100%.

Fernando López - Vender es divertido

Testimoni de client

Testimoni de client

Treballar amb en Joan és un plaer. És una persona molt professional, atenta als detalls i resolutiva. Sempre va una passa més enllà i intenta resoldre els problemes ràpidament. És una persona comunicativa, assertiva i controla al 100% totes les funcions que especifica.
La distància no és un problema. El recomanaria una i mil vegades.

Leila Corral - Cunipic

Testimoni de client

Testimoni de client

En Joan ha estat capaç de desenvolupar la web del nostre Centre Comercial en temps rècord, oferir tota la seua experiència, i els millors plugins de WordPress amb llicències de pagament incloses en el servei. Recomanable al 100% pel seu tracte personalitzat, rapidesa i atenció en tot moment per resoldre dubtes.

José M. Ibáñez - granturia.com

Testimoni de client

Testimoni de client

Un conegut comú em va recomanar en Joan i ara que la meva web està enllestida pens que va ser tot un encert. Sap interpretar perfectament el que necessites i aportar-te molt amb el seu punt de vista, des de la seva experiència i bon gust com a dissenyador web.

Fernando Ramos - guitarracover.com

Testimoni de client

Testimoni de client

La total predisposició d’en Joan m’ha fet la feina fàcil i el resultat ha sigut exactament l’esperat. És la primera vegada que em trobo amb un tècnic que et faci tan fàcils les coses. Us el recomano: zero problemes i tracte excel·lent. Ha sigut un plaer treballar amb ell.

Josep M. Borrull - titogarraf.com

Testimoni de client

Testimoni de client

Vaig arribar a en Joan totalment decebut dels “professionals” web i em va saber transmetre la confiança que necessitava per no llençar la tovallola. Vam començar gairebé de zero i encara estic sota el seu paraigua. La feina que fa només la puc definir com a perfecte. El millor professional amb qui he tractat.

Oriol Porcel - lamountain.es

Testimoni de client

Testimoni de client

Ja fa temps que creia que em feia falta tenir presència a internet però tenir una botiga online em feia molt de respecte. Tenia la creença que no sabria portar-la!
Ara puc dir que entenc una mica més l’engranatge i em veig capaç de gestionar la meva botiga de manera autònoma.

Sònia Ortega Juncosa - Terradonia.cat

Testimoni de col·laboradora

Testimoni de col·laboradora

En cada projecte et trobes amb problemes puntuals que no saps ben bé com resoldre de forma ràpida i optimitzada. Estic molt agraïda amb la col·laboració del tècnic Joan Llompart. Un gran professional i excel·lent persona!

Montse Méndez - fortalecimientodelser.com

Testimoni de col·laborador

Testimoni de col·laborador

En Joan és un gran professional en la creació i suport tècnic de l’entorn WordPress i Woocommerce. Ha estat un honor poder treballar amb ell per la bona maquetació dels webs i la senzillesa a l’hora de navegar-hi. Gràcies Joan!!!

Toni López - ntdissenyweb.com

Testimoni d'alumne

Testimoni d'alumne

Després de subscriure'm a la web d'en Joan, en unes poques hores he pogut seguir diversos temes del Curs WP de nivell mitjà i realment us puc assegurar que ha estat un temps molt ben aprofitat. Només li demano que vagi actualitzant els seus continguts i que no defalleixi en el desenvolupament dels nivells avançats.

Raimon Godia - Autònom

Testimoni d'alumne

Testimoni d'alumne

El curs m´ha servit per ampliar conceptes de WordPress, i m´ha facilitat la comprensió de l´ús del cPanel. El contingut és molt fàcil d'entendre, molt didactic, aclaridor i concret.
Agraeixo a en Joan la rapidesa per contestar i la disposició a ajudar.

Jesús de Pablo - alumne

Testimoni d'alumne

Testimoni d'alumne

Per fi una guia per aprendre a fer una "web" amb cara i ulls amb un mètode més fàcil del que esperava. Fa anys ja havia intentat utilitzar WordPress, una experiència força decebedora.
Vaig començar el curs i n'estic cada cop més satisfeta.
El millor del curs és que sigui en videotutorials. Està ben indexat i és bo de manejar. S'ha acabat el misteri!

Maria Grume - Jubilada

Testimoni de subscriptor

Testimoni de subscriptor

Feia temps que donava voltes a fer canvis a algunes de les webs que administro. Ara cada setmana espero l'article per veure si hi ha novetats interessants d'aspectes que se m'escapen i cada setmana descobreixo coses noves en les que no havia caigut. Felicitats per la feina ben feta.

Ramon Pérez - Programador informàtic

Inicia la sessió al teu compte

No tens compte? Subscriu-te gratis

Inicia la sessió al teu compte

No tens compte? Subscriu-te gratis