Com instal·lar GeneratePress Premium

Si vols instal·lar GeneratePress Premium al teu WordPress en aquesta guia tens explicades totes les passes que has de fer per a la seva adquisició, instal·lació i configuració.

Logo de GeneratePress

Com ja deus saber, GeneratePress és un tema freemium. És a dir, que disposa de versió gratis al repositori oficial de WordPress i versió de pagament que pots aconseguir a la pròpia pàgina web de GeneratePress.

Si comences el teu projecte web, amb GeneratePress tindràs un tema:

 • Lleuger: No carrega el teu WordPress i per tant facilita la velocitat del teu lloc.
 • Flexible: És un tema que serveix per a qualsevol tipus de web.
 • Adaptat als diferents dispositius i tamanys de pantalla.
 • Útil per a usuaris principiants per la seva facilitat d’ús.
 • Amb possibilitats més avançades per a usuaris més experimentats i per a professionals.
 • A més, traduït al català.

En canvi, si et passes a GeneratePress procedent d’un altre tema, potser t’interessi també conèixer la meva experiència sobre Com canviar de Divi a GeneratePress amb Elementor.

Doncs bé, en aquest article veuràs pas a pas tot el procés per insta·lar GeneratePress Premium i posar-lo en funcionament al teu WordPress.

Instal·lar la versió gratis del tema GeneratePress


El primer que hem de fer en tot cas és instal·lar la versió gratis. En efecte, és necessari tenir el GeneratePress instal·lat i activat com a tema gratis al teu WordPress prèviament perquè funcioni la versió premium.

Aquesta versió s’instal·la com qualsevol altre tema de WordPress:

 1. A l’apartat Aparença > Temes cliques el botó “Afegeix“.
 2. A la pàgina d’afegir temes introdueixes GeneratePress al cercador.
 3. Damunt la miniatura del tema cliques a “Instal·la“.
 4. I finalment cliques a “Activa” perquè el teu WordPress funcioni amb el GeneratePress

Adquisició de la versió premium de GeneratePress


Molt bé! Ara ja tens GeneratePress com a tema activat del teu WordPress. A partir d’aquí has d’obtenir la versió premium.

Compra

Vés directament a la secció premium del web de GeneratePress i cliques el botó “Add to Cart” per comprar l’arxiu amb l’extensió premium.

Instal·lar GeneratePress Premium: comprar gp-premium

A la següent pantalla tries si vols pagar amb PayPal o amb la targeta de crèdit. Introdueixes les dades del formulari i cliques la casella d’acceptar els termes d’ús i la política de privadesa (la casella per rebre correus amb novetats és optatiu). I ja pots clicar el botó de compra “Purchase” per adquirir la versió premium i tenir un compte al web de GeneratePress.

Instal·lar GeneratePress Premium: formulari de compra

El teu compte de GeneratePress

Amb la teva adquisició es crea un compte al web de GeneratePress. Hi podràs accedir sempre amb el teu usuari i contrasenya que has introduït al formulari de compra.

A l’apartat del teu compte tindràs un enllaç de l’arxiu GP-Premium que vindrà identificat amb el nombre de versió i l’extensió .zip. El cliques i es descarregarà el fitxer al teu ordinador.

Instal·lar GeneratePress Premium: descarregar gp-premium

També és necessari que et fixis en l’enllaç que diu “View Licenses“. Clica’l i a la següent pantalla veuràs una taula informativa amb diferents característiques del teu GP-Premium.

Instal·lar GeneratePress Premium: llicència

Les que ens interessen són les dues següents:

 • Si cliques a la icona de la clau t’apareixerà el teu nombre de llicència. Necessitaràs aquest codi per introduir-lo després al WordPress.
 • Si cliques a l’enllaç que diu “Manage Sites” també veuràs el codi de la teva llicència i un camp per donar d’alta el teu web perquè funcioni amb la teva llicència. En aquest camp introdueixes l’adreça URL del teu WordPress i cliques el botó “Add Site“. Pots introduir tants llocs com vulguis amb una sola llicència!

Instal·la GeneratePress Premium: afegeix lloc

Instal·lar GeneratePress Premium al teu WordPress


Quan ja t’has descarregat l’arxiu gp-premium, tens localitzada la llicència i has donat d’alta el teu web, has d’instal·lar al teu WordPress la versió premium del GeneratePress que acabes de comprar.

Per fer-ho, has d’anar al teu tauler d’administació a Extensions > Afegeix i clicar el botó “Penja l’extensió“. Sí, la versió premium de GeneratePress és una extensió! Per tant no l’has d’instal·lar a temes sinó a l’apartat de plugins.

Instal·lar GeneratePress Premium: afegeix extensió

Selecciona l’arxiu .zip GP-Premium del teu ordinador acabat de descarregar i una volta instal·lat, l’actives.

Configuració


Tot seguit necessites anar a Aparença > GeneratePress i veuràs la pàgina dels mòduls de GeneratePress.

Instal·lar GeneratePress Premium: activar mòduls gp-premium

Pots activar tots els mòduls disponibles marcant la primera casella, selecciones “Activar” al desplegable d’accions en massa (o Bulk actions) i cliques el botó d’Aplica. De totes maneres, és preferible que activis només els mòduls que realment hagis d’utilitzar.

En aquesta pàgina és on has d’introduir la clau de la teva llicència a la caixa d’actualitzacions o updates. D’aquesta manera rebràs les actualitzacions de l’extensió premium. Si t’interessa rebre actualitzacions en fase beta abans del seu llançament oficial pots marcar la casella inferior (només recomanable en un lloc de proves).

Instal·lar GeneratePress Premium: rebre actualitzacions gp-premium

Ho deses i ja tens a punt el GeneratePress Premium! A partir d’ara ja pots començar a personalitzar el teu lloc amb totes les opcions dels mòduls de GeneratePress i gaudir d’un dels millors temes per a WordPress.

Conclusions


Com has pogut veure, instal·lar la versió premium de GeneratePress és ben senzill. En resum, primer has d’instal·lar el tema gratis com qualsevol altre tema des del teu WordPress. Després has d’instal·lar l’arxiu GP-Premium que pots comprar des del lloc web de GeneratePress.

És important tenir en compte que GP-Premium és un plugin. Per tant l’has de pujar no com un tema sinó a la pàgina d’extensions.

Una volta el tens instal·lat i activat, pots posar en funcionament els mòduls que vulguis utilitzar al teu WordPress. I no t’oblidis d’introduir la clau de la teva llicència per poder rebre les actualitzacions.

Altres articles que et poden interessar

No marxis sense dir res!

Informació sobre Protecció de Dades Personals - JoanLlompart.com t’informa que les dades de caràcter personal que proporciones emplenant aquest formulari seran tractades per Joan Llompart Muñoz com a responsable d’aquest lloc web; Finalitat: gestionar els comentaris en aquest blog; Legitimació: Consentiment de l’interessat; Destinataris: les teves dades es desen als servidors de Webempresa (UE) – Veure política de privacitat de Webempresa; Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a info@joanllompart.com; Per a més informació consulti la informació legal en aquest lloc web.