Extensions de Woocommerce per millorar la teva botiga online

Coneix les millors col·leccions d’extensions de Woocommerce per ampliar les funcionalitats de la teva botiga online

Quan tens la teva botiga online amb WordPress i Woocommerce en funcionament, és normal que vulguis millorar-la amb noves funcionalitats.

Woocommerce és perfecte per convertir el teu WordPress en botiga virtual, però si vols afegir prestacions addicionals que no vénen de sèrie hem de recórrer a les extensions especialitzades.

Extensions de Woocommerce gratis


Des del repositori oficial de WordPress podrem trobar extensions de Woocommerce gratis per oferir les possibilitats més diverses als visitants i clients de la botiga online.

A continuació te’n faig una relació d’algunes que he provat personalment. Aquesta llista podrà créixer amb noves extensions que aniré afegint, que per la seva utilitat i facilitat de configuració et puguin servir per millorar el teu eCommerce.

TI Woocommerce Wishlist

Extensions de Woocommerce: llista de desitjos

D’extensions per incorporar una llista de desitjos com a funcionalitat a Woocommerce n’hi ha unes quantes. Jo et present la de TI Woocommerce Wishlist perquè és senzilla i prou completa en la seva versió gratis.

Hi ha moltes situacions en què els clients d’una botiga online no poden o no desitgen comprar un producte en el moment que el troben. Però potser sí que pensen que podrien fer-ho més endavant.

Per facilitar aquesta opció, pots oferir la possibilitat de guardar productes per animar els usuaris a tornar al vostre lloc. Després, podrà recuperar els productes. Es tracta d’una bona manera d’augmentar les vendes i les conversions.

Els usuaris poden compartir la seva llista de desitjos per mail, missatgeria o xarxes socials, per exemple, per ajudar els seus amics o familiars a triar un regal. Compartint les llistes de desitjos, arriben clients potencials nous al teu eCommerce.

Afegir productes a la llista de desitjos és fàcil i còmode, amb un sol clic.

WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips

Extensions de Woocommerce: Factures i albarans en PDF

Woocommerce PDF Invoices & Packing Slips és per mi la millor extensió gratis de WooCommerce per a gestionar la facturació en format PDF des de la mateixa botiga online.

Les factures es poden generar manualment o de forma automàtica. I es poden adjuntar directament als correus electrònics de confirmació de la comanda enviats als vostres clients, o fer-les descarregables des del compte del propi usuari. 

També disposa de nombres de factura seqüencials i amb format personalitzat.

Inclou una plantilla bàsica i la possibilitat de crear les teves pròpies plantilles. 

Custom Product Tabs for WooCommerce

Extensions de Woocommerce: pestanyes de producte personalitzades

Aquesta extensió és interessant perquè permet als propietaris de botigues online afegir pestanyes personalitzades als productes. Les pestanyes es mostren a les pàgines de producte individuals a la dreta de la pestanya “Descripció” per defecte.

Les pestanyes de producte individuals es gestionen a la pantalla de producte de WooCommerce Edit i es poden afegir segons producte. També podeu crear pestanyes desades i afegir-les a diversos productes, segons calgui. Les pestanyes es poden afegir, suprimir i reorganitzar fàcilment.

Les àrees de contingut de la pestanya utilitzen l’editor de text estàndard de WordPress i poden contenir text, imatges, HTML o codis directes.

Advanced Ajax Product Filters

Extensions de Woocommerce: filtre Ajax

Amb l’extensió Advanced Ajax Product Filters pots instal·lar un filtre avançat per mostrar productes segons diferents criteris.

Per exemple pots oferir als teus visitants l’opció de filtrar productes per preus, variacions (colors, talles…), categories, etc. Així facilites la visualització dels productes que interessen als possibles compradors.

En pots instal·lar tants com vulguis a la teva botiga online mitjançant els ginys del teu WordPress.

Woocommerce POS

Extensions de Woocommerce: Punt de venda

Un problema que preocupa especialment a qui ha de combinar a la vegada l’activitat d’una botiga online amb la d’una botiga física és la de la sincronització d’estocs.

Amb l’extensió Woocommerce POS pots treballar de manera ràpida mitjançant un mòbil, tauleta o ordinador per gestionar les compres a temps real que es produeixen al teu punt de venda físic.

D’aquesta manera incorpores immediatament les actualitzacions de l’inventari i les comandes de la teva botiga física al teu eCommerce.

Es tracta d’una gran eina per evitar que es produeixin problemes perquè s’ha esgotat un producte a la botiga física i no ho tens actualitzat manualment a la botiga online, entre d’altres prestacions interessants.

Proveïdors premium d’extensions de Woocommerce


Woocommerce.com

A Woocommerce.com pots trobar molts més plugins per ampliar les funcionalitats de Woocommerce.

Alguns d’ells són gratuïts, però també n’hi ha molts de premium. Extensions de màrketing, de pagaments, per a enviaments, per a la gestió de la botiga, etc…

Les extensions oficials de Woocommerce.com lògicament tenen com a avantatge principal que s’integren perfectament amb la teva botiga online.

Yith Woocommerce

Una gran alternativa per a extensions de Woocommerce és Yith. Aquesta empresa ubicada a les Illes Canàries també desenvolupa programari per a la teva botiga online que s’integra totalment amb Woocommerce.

Els seus preus són en general més econòmics que els de Woocommerce.com, i les prestacions de les seves extensions et poden resultar fins i tot més adequades. Així que revisa bé les opcions.

També hi ha una bona col·lecció d’extensions gratis de Yith que pots localitzar al repositori del WordPress.

Tyche Softwares

Un tercer proveïdor d’extensions premium per a Woocommerce a tenir en compte és Tychesoftwares. Té un catàleg més limitat però hi podries trobar el plugin que necessites.

Com en els altres dos casos, també té disponibles algunes extensions gratis i que són descarregables des del seu lloc web.

Conclusions


Has vist com a partir de la posada en marxa d’una botiga online amb Woocommerce, pots afegir funcionalitats mitjançant extensions.

Al repositori oficial de WordPress n’hi ha centenars de disponibles gratuïtament. I tens també potents extensions de pagament per incorporar funcionalitats avançades en diverses plataformes, com la mateixa Woocommerce.com, Yith o Tychesofwares.

Quines són les teves extensions preferides de Woocommerce? Hi ha alguna funcionalitat que creus que hauria d’entrar de sèrie amb Woocommerce? Ho pots explicar en els comentaris d’aquest article.

Altres articles que et poden interessar

No marxis sense dir res!

Informació sobre Protecció de Dades Personals - JoanLlompart.com t’informa que les dades de caràcter personal que proporciones emplenant aquest formulari seran tractades per Joan Llompart Muñoz com a responsable d’aquest lloc web; Finalitat: gestionar els comentaris en aquest blog; Legitimació: Consentiment de l’interessat; Destinataris: les teves dades es desen als servidors de Webempresa (UE) – Veure política de privacitat de Webempresa; Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a info@joanllompart.com; Per a més informació consulti la informació legal en aquest lloc web.

RUTA AMB ELS PREPARATIUS PER CREAR EL TEU ECOMMERCE

coberta-ebook-ruta-preparatius-ecommerce

QUÈ NECESSIT PER TENIR UNA BOTIGA ONLINE?

EBOOK GRATIS descarregable de regal amb la subscripció al blog.

La guia que t’ajudarà amb les tasques que has de realitzar abans de la creació de la teva botiga online.

On vols rebre lA GUIA GRATIS?

Amb la subscripció podràs rebre les novetats del blog i altres possibles ofertes i regals!

Informació sobre Protecció de Dades Personals – JoanLlompart.com t’informa que les dades de caràcter personal que proporciones emplenant aquest formulari seran tractades per Joan Llompart Muñoz com a responsable d’aquest lloc web; Finalitat: gestionar l’alta a la subscripció al blog i enviar-te el butlletí amb les publicacions, recursos gratis i novetats relacionades; Legitimació: Consentiment de l’interessat; Destinataris: les teves dades es desen a una base de dades propietat de la plataforma de corrreu electrònic MailChimp (EUA) – Veure política de privacitat de MailchimpDrets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a info@joanllompart.com; Per a més informació consulti la informació legal d’aquest lloc web.