Disseny web | Suport tècnic

Botigues online
amb Woocommerce

Ven els teus productes a internet a nous clients de forma fàcil i rendible

Per què un eCommerce aquí i ara?

Beneficis i avantatges que t'interessen

Comença a vendre a internet

Trenca amb l'estancament actual si no tens web o només web presencial bàsica. Posa en marxa la teva botiga online.

Digitalitza el teu negoci

Evoluciona cap a un negoci online i assegura els teus ingressos amb un ecommerce amb processos automatitzats.

La teva inversió més rendible

Aprofita l'oportunitat de negoci de les compres online amb un ecommerce que s'adapti a les teves necessitats presents i futures.

Guanya nous clients

Supera les limitacions d'una botiga física i arriba a clients més enllà del teu mercat local. Molts t'estan esperant des de fa temps.

Facilitat d'ús

Woocommerce destaca pel seu fàcil aprenentatge i ús senzill. La teva botiga online amb les millors eines.

Assessorament i suport tècnic

Suport directe perquè puguis delegar les qüestions tècniques i dedicar-te al que t'interessa del teu negoci.

Serveis

Et puc ajudar d'aquestes tres maneres

eCommerce a punt

La teva botiga online preparada per començar a vendre per internet i rendibilitzar la teva inversió.

Orientada a posicionament, a convertir visitants en subscriptors, els subscriptors en clients i a fidelitzar els clients que ja t’han comprat perquè repeteixin!

eCommerce a mida

La teva botiga online amb Woocommerce totalment personalitzada i amb les funcionalitats més potents.

Configuracions avançades de cupons, enviaments, imposts. Vols incloure facturació online, botiga multilingüe o programa d’afiliats? Aquesta és la teva opció.

Suport tècnic eCommerce

Servei de suport tècnic directe i assessorament per a gestors de botigues online. Resolució d’incidències i emergències, tasques a demanda i manteniment periòdic.

Tant si ja tens la teva botiga online com si la contractes amb algun dels serveis anteriors, guanya temps i tranquilitat amb aquesta assegurança tecnològica.

Ells ja han començat a vendre per internet

Els meus darrers projectes

Testimonis

El que diuen algunes de les persones amb qui he col·laborat

- I la meva resposta -

Un professional excel·lent

En Joan és un gran professional en la creació i suport tècnic de l'entorn WordPress i Woocommerce. Ha estat un honor poder treballar amb ell per la bona maquetació dels webs i la senzillesa a l'hora de navegar-hi. Gràcies Joan!!!
Toni López
ntdissenyweb.com
Uns serveis totalment recomanables

En Joan no només m'ha creat la botiga online, sinó que sense el seu suport tècnic em seria impossible dur endavant el meu negoci digital. No tenc prou paraules d'agraïment per tota la feina constant i ben feta que presta amb els seus serveis.
Elena Capó
daquidalla.com
Un plaer treballar amb en Joan!

En cada projecte et trobes amb problemes puntuals que no saps ben bé com resoldre de forma ràpida i optimitzada. Estic molt agraïda amb la col·laboració del tècnic Joan Llompart. Un gran professional i excel·lent persona!
Montse Méndez
fortalecimientodelser.com
Em fareu tornar vermell!

Jo sí que estic agraït per les vostres paraules i la vostra confiança en mi per col·laborar en els vostres projectes. Heu passat de lectors i subscriptors del meu blog a ser part del meu dia a dia. La vostra empenta és una inspiració i un exemple a seguir.
Joan Llompart
joanllompart.com

Treballam junts?

Si estàs planejant muntar la teva pròpia botiga online, o necessites algun tipus de col·laboració amb Woocommerce, estic a només un parell de clics per ajudar-te també a tu.

Formulari de Contacte

Informació sobre Protecció de Dades Personals – JoanLlompart.com t’informa que les dades de caràcter personal que proporciones emplenant aquest formulari seran tractades per Joan Llompart Muñoz com a responsable d’aquest lloc web; Finalitat: gestionar i respondre les sol·licituds, comentaris o informacions que envies amb aquest formulari; Legitimació: Consentiment de l’interessat; Destinataris: les teves dades es desen als servidors de l’empresa d’allotjament Webempresa (UE) – Veure política de privacitat de WebempresaDrets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a info@joanllompart.com; Per a més informació consulti la informació legal d’aquest lloc web.