Les 5 millors extensions de formularis WordPress

Si estàs cercant com crear formularis a WordPress pel teu lloc web, en aquesta entrada trobaràs la solució. Tens una relació de les 5 millors extensions de formularis disponibles gratis i de pagament.

Tota web que sigui digna d’aquest nom té com a mínim un formulari de contacte.

Sens dubte l’extensió de formularis WordPress més coneguda i emprada és Contact Form 7. I açò, tot i la seva descripció que diu que és “una altra extensió de formulari de contacte” . Així, Contact Form 7 et permet crear un o diversos formularis de contacte que pots ubicar en pàgines específiques i en seccions de qualsevol ubicació del teu WordPress.

Extensions de formularis WordPress: Contacte

Però aquesta extensió està especialitzada en això, en formularis de contacte. I encara que amb algunes extensions hi pots afegir més funcionalitats, potser et resulta més adequat cercar altres alternatives.

Més enllà d’un formulari de contacte


Si vols, pots trobar extensions de formularis WordPress especialitzats per a les més diverses finalitats.

Així, trobaràs propostes per crear des de simples formularis de contacte fins els més avançats formularis de subscripció, enquestes, venda de productes i serveis. O per exemple per tramitar reserves a WordPress.

Extensions de formularis WordPress: Subscripció

La qüestió és que si necessites diversos formularis diferents, t’has de plantejar què es més convenient. Et convé instal·lar dos, tres o més plugins especialitzats, un per a cada formulari? A més, potser has de pagar versions premium de cada extensió de formularis WordPress especialitzades. No seria millor una única extensió que et permeti crear els diversos formularis que necessites?

Si la teva decisió és optimitzar l’ús de diferents formularis, aquí tens una recopilació de les 5 millors extensions de formularis WordPress amb múltiples possibilitats.

Extensions de formularis WordPress multifuncionals


Gravity Forms

Extensions de formularis WordPress: Gravity Forms

Gravity Forms és una de les extensions de formularis de WordPress més conegudes. És exclusivament de pagament. No té versió gratis però sí que pots provar-la sense pagar res en una demo accessible des del seu web.

Amb aquesta extensió pots crear qualsevol formulari que puguis necessitar pel teu lloc. No en necessitaràs cap altre.

Una de les característiques més potents és la lògica condicional. Açò serveix per fer que apareguin o desapareguin camps dels formularis segons l’opció prèviament escollida per l’usuari.

Es pot integrar fàcilment amb proveïdors d’e-mail marketing, passarel·les de pagament i serveis web diversos amb els seus add-ons. Aquests afegitons al plugin estan disponibles segons el tipus de llicència que adquireixes.

El seu ús també resulta senzill i fàcil d’aprendre.

Ninja Forms

Extensions de Formularis WordPress: Ninja Forms

L’altre gran gegant entre les extensions de formularis de WordPress és Ninja Forms. En aquest cas sí que disposa d’una versió gratis bàsica al repositori oficial de WordPress.

Des del seu web pots adquirir els seus més de 40 add-ons individualment, segons les teves necessitats. O pots escollir algun dels seus plans que inclouen paquets d’afegitons.

Un dels add-ons més destacats en aquest cas és el que permet personalitzar les plantilles i estils dels formularis. Crea columnes, modifica l’amplada dels camps, o canvia la seva ubicació fàcilment arrossegant-los.

WPForms

Extensions de formularis WordPress: WPForms

WPForms es presenta com una opció molt fàcil d’utilitzar però potent al mateix temps.

La seva versió WPForms Lite la pots trobar gratis per crear el teu formulari de contacte. Però també pots crear altres tipus de formularis, com per exemple de subscripció a la plataforma d’e-mail marketing Constant Contact. Si utilitzes altres eines de correu necessitaràs la versió premium per fer la integració.

Amb WPForms la creació de formularis es pot fer amb plantilles preparades o amb una plantilla en blanc. En tot cas, sempre pots configurar i personalitzar els camps, i arrossegar-los a la posició que més t’agradi.

Igualment, amb la versió premium tens tot el seu potencial desplegat per crear formularis de pagament, donacions, enquestes, reserves, etc.

Formidable Forms

Extensions de formularis WordPress: Formidable Forms

Formidable Forms té ja més de 200.000 instal·lacions actives. Com la majoria de plugins examinats per aquest article, disposa de versió gratis limitada i versió Pro de pagament.

Entre les seves característiques més destacades hi ha les següents:

  • Adaptació al RGPD
  • Estadístiques i informes integrats
  • Edició de formularis des del mateix frontal del web
  • Disponibilitat de camps de càlcul per presentar estimacions online
  • Programació de formularis o limitació de respostes en dates determinades
  • Integració amb passarel·les de pagament i serveis d’e-mail marketing
  • Emplenament automàtic de camps

Caldera Forms

Extensions de formularis WordPress: Caldera  Forms

Finalment, el cinquè de la llista d’extensions de formularis és Caldera Forms, amb més de 100.000 instal·lacions actives.

La seva llista de característiques gratis el fan una opció que pot resultar atractiva per crear formularis específics, més enllà del formulari de contacte, sense haver de recórrer a una opció de pagament. Pots veure una comparativa de les prestacions de franc de Caldera Forms i alguns dels seus plans premium per a llocs il·limitats, amb els seus preus.

Però els seus plans premium per a un sol lloc comencen a partir dels 15$ mensuals (amb pagament anual).

Pots veure diferents formularis de mostra fets amb Caldera forms des de la seva pàgina d’exemples.

Conclusions


En aquest article has vist les millors cinc extensions de formularis a WordPress per fer-ne de qualsevol tipus al teu web. I en pots fer tants com necessitis.

Tots ells tenen una versió gratis limitada i la versió completa de pagament, excepte Gravity Forms que és exclusivament premium.

Totes les versions de franc d’aquestes extensions et seran útils per fer el teu formulari de contacte. I segons el teu gust pots optar per un o altre. Si vols afegir més formularis amb altres possibilitats al teu WordPress, abans de passar per caixa assegura’t si alguna et permet fer-ho gratis.

I si no és possible l’opció de franc, i de totes maneres vols explotar les possibilitats que els formularis poden suposar pel teu web, com connexió a plataformes d’e-mail marketing, passarel·les de pagament o recopilació d’informació diversa dels teus usuaris, aleshores no dubtis que una opció premium és la millor decisió.

Altres articles que et poden interessar

No marxis sense dir res!

Informació sobre Protecció de Dades Personals - JoanLlompart.com t’informa que les dades de caràcter personal que proporciones emplenant aquest formulari seran tractades per Joan Llompart Muñoz com a responsable d’aquest lloc web; Finalitat: gestionar els comentaris en aquest blog; Legitimació: Consentiment de l’interessat; Destinataris: les teves dades es desen als servidors de Webempresa (UE) – Veure política de privacitat de Webempresa; Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a info@joanllompart.com; Per a més informació consulti la informació legal en aquest lloc web.

RUTA AMB ELS PREPARATIUS PER CREAR EL TEU ECOMMERCE

coberta-ebook-ruta-preparatius-ecommerce

QUÈ NECESSIT PER TENIR UNA BOTIGA ONLINE?

EBOOK GRATIS descarregable de regal amb la subscripció al blog.

La guia que t’ajudarà amb les tasques que has de realitzar abans de la creació de la teva botiga online.

On vols rebre lA GUIA GRATIS?

Amb la subscripció podràs rebre les novetats del blog i altres possibles ofertes i regals!

Informació sobre Protecció de Dades Personals – JoanLlompart.com t’informa que les dades de caràcter personal que proporciones emplenant aquest formulari seran tractades per Joan Llompart Muñoz com a responsable d’aquest lloc web; Finalitat: gestionar l’alta a la subscripció al blog i enviar-te el butlletí amb les publicacions, recursos gratis i novetats relacionades; Legitimació: Consentiment de l’interessat; Destinataris: les teves dades es desen a una base de dades propietat de la plataforma de corrreu electrònic MailChimp (EUA) – Veure política de privacitat de MailchimpDrets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a info@joanllompart.com; Per a més informació consulti la informació legal d’aquest lloc web.